Bryllupsplanleggingen – vielse, program og servering

Bryllup er en begivenhet som planlegges lang tid i forveien, og brudeparet har som regel høye forventninger til den store dagen. Hvis vi planlegger godt og alle vet hva de skal gjøre, hvordan og når, er sjansene store for at alle forventningene oppfylles.

Runde, oppdekte bord

Planleggingsmøte:

Etter endt bekreftelse vil hotellet avtale et møte med brudeparet. Det er fint om dette planleggingsmøte kan samkjøres med en evt. prøvesmaking.

Prøvesmaking:

For en evt. prøvesmakingen velger dere ut 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter og spesialpris for brudeparet er kr 295 per person.  Dere må gjerne ta med gjester, de må velge samme menyer som dere og pris per gjest er kr 645 per person. Fint om jeg får meny valgene  senest 10 dager før vi møtes.

Erfaring

Vi har lang erfaring med å arrangere bryllup og ser til at deres bryllup blir alt det dere hadde drømt om…

 

Bryllupsmiddagen

De fleste velger 3 retters bryllupsmeny.

En stor og viktig del av bryllupsfesten er selve bryllupsmiddagen. En toastmaster leder forventningsfulle gjester gjennom et måltid av gode retter av ypperste kvalitet.

Her skal det nytes, skåles og fine kjærlighets komplimenter skal florere…

Meny med lokale råvarer
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Vi hjelper deg gjerne med planleggingen av ditt arrangement!