på smørstekt finstrimlet kål, aspargesbønner, ørretrogn, sesam kjeks, hollandaise-espuma, fennikel urt
vendt i sesam og engsyre, anissyltet gulrot, reddik, pepperrotkrem, og hjemmelaget knekkebrød
servert på jordskokkpure, ristede blomkål, sultan rosiner, petit poise erter, buerre blanc og dillolje
div spekeskinke med semi tørkede tomater, lokal oster, asparges, balsamico, Grissini, Parmesan chips
med honning glaserte rotfrukter, cherrytomater, sellerirotpure, apargestopper, ovnsbakt fondant potet og madeirasaus
servert med kremet skogsopp, syltet småløk, dampet små gulrøtter og sugersnaps, patinakkpure og chips, urtebakte små poteter og steinsoppsaus
med ristet skogsopp, smør kokt rosenkål, saltbakte beter, bakt løk, gulrotkrem med hint av vanilje og appelsin, kremet potet og tranebærsaus
servert med syltet kongeøstersopp, grillet sellerirot, sautert kål, gulrot og små poteter vendt opp i parmesan og gressløk (kaffe eller sjokolade saus)
dyppet i pistasj, bringebær sorbet, bringebærcoulis, krystallisert hvit og mørk sjokolade
med friskebær, jordbærsaus, sjokolade ganache, karamelliserte hasselnøtter
med hvitsjokolade is og friske bær
servert med tindved coulis, sjokolade, vanilje is og friske bær