serveres med avocadokrem, granateple, rischips, agurk og koriander fra Hesnes gartneri.
Inneholder: 5 og 13
serveres med småsalat, Rødlin ost fra Tjamsland ysteri, brødchips, semitørkede tomater og basilikummajones.
Inneholder: 1, 2 (hvete), 9, 11 og 13
serveres med fritert og brent purreløk, rugbrødsprøtt, hollandaise, ramsløkolje og ørretrogn. Vegetar uten ørretrogn.
Inneholder: 1, 2 (rug), 5, 11 og 13.
sellerirotpurè, grønn asparges, semitørkede cherrytomater fra Hesnes, hasselbackpotet, madeirasaus og jordskokkchips
Inneholder: 1, 13 og 15.
søtpotetpure’, pannestekt skogsopp og spinat, romanesco, kirsebærgastrique, krokettpotet og steinsoppglace.
Inneholder: 1, 2 (hvete), 11 og 15.
blomkålpuré, syltet rødløk, brokkolini, lun potetsalat av småpoteter fra Reddal og hollandaise.
Inneholder: 1, 5, 7 (blåskjell), 13 og 15.
pasjonsfruktcoulis, ristet pistasj, karamellisert hvit sjokolade og friske bær.
Inneholder: 1, 3 (pistasj) og 13.
Tertebunn, sitronkrem, seig og sprø marengs.
Inneholder: 1, 2 (hvete), 11 og 13.
Fransk sjokoladekrem, ristet pistasj, friske bær, bærcoulis og bringebærsorbet.
Inneholder: 1, 3 (pistasj) og 13.
Følgende betingelser gjelder ved valg av selskapsmeny: Minimum 10 personer i selskapet. Alle gjestene må velge samme meny. Vi tilrettelegger for allergier og spesielle behov. Menyvalget må være meldt inn til hotellet senest 14 dager før selskapet
1 melk, 2 gluten, 3 nøtter , 4 soya, 5 fisk, 6 skal ldyr , 7 bløtdyr , 8 sel leri , 9 sennep, 10 sesamf rø, 11 egg, 12 lupin, 13 si trus, 14 peanøtter , 15 svoveldioksid og sulf i tter