Hotellrom

Hotellet har 90 rom/leiligheter/suiter med til sammen 270 senger. Hotellrommene i den historiske delen er lyse, moderne og trivelige. I nybygget er alle rommene individuelt innredet i klassisk New England stil. Flere av rommene har en nydelig havutsikt, også fra egen balkong. Alle rom har dundyner, hotellpute kaffemaskin og trådløst nettverk.

Praktisk informasjon

Resepsjonen: Døgnåpent

Innsjekk: Fra kl 15.00
Utsjekk: Før kl 11.00

Frokost:
Mandag – lørdag   07.00 – 10.00
Søndag   07.00 – 10.30

Enkeltrom

1 person
Enkeltseng
Enkeltromfinnes i den historiske delen av hotellet og har stått siden hotellet åpnet i 1937. Rommene er små og enkle men oppgradert med nye gode senger, skrivebord og garderobeskap samt Nespresso kaffemaskiner

Dobbeltrom med utsikt

2 personer
Dobbeltseng
Rom ligger i historisk del av hotellet med utsikt mot sjøen. De er ulike i utforming men de fleste er store romslige rom med mye sjarm. Rommene i 2. og 3. etasje er kun tilgjengelige via trapper. Rommene er utstyrt med king dobbeltseng, sovesofa og Nespresso kaffemaskin.

Dobbeltrom med balkong

2 personer
Dobbeltseng
Dobbeltrom med balkong finnes både i Historisk og ny del av hotellet og er ulike i utforming. Rommene er lyse og trivelige, og de har alle Nespresso kaffemaskiner samt en balkong med en flott utsikt utover terrassen og delvis over sjøen.

Standard dobbeltrom i ny del

2 personer
Twinbed
Standard dobbeltrom i den nye delen av hotellet har twinsenger for opp til to personer som kan deles om ønskelig. Rommene er lyse og trivelige med utsikt ut i hagen. Det nye bygget har heis og alle rom har nespresso kaffemaskiner.

Anneks

2 personer
Dobbeltseng
Dobbeltrommene i annekset har egen inngang fra parkeringen og har nylig gjennomgått en softrenovering. Rommet er utstyrt med queen seng for 2 personer, nespresseo kaffemaskin, kjøleskap, sittegruppe og garderobe. Det er ikke utsikt til sjøen fra disse rommene, men det er tillatt å ha med hund.
Anneks

Standard dobbeltrom

2 personer
Twinbeds
Standard dobbeltrom i den historiske delen av hotellet har stått siden hotellet åpnet i 1937. Rommene er relativt små og enkle men oppgradert med nye gode senger, skrivebord og garderobeskap samt Nespresso kaffemaskiner. Enkelte av rommene har Twin senger.

Familierom Anneks

Opptil 4 personer
Dobbeltseng, sovesofa
Familierommene i annekset har inngang igjennom konferansebygget i sidebygningen. Rommene har nylig gjennomgått en softrenovering og er er utstyrt med en queen seng for 2 personer, sovesofa, nespresseo kaffemaskin, kjøleskap og garderobe.

Leilighet

Opptil 4 personer
Dobbeltseng, sovesofa
Eget kjøkken
Leilighetene har 1 soverom, separat stue med sovesofa og kjøkkenkrok med enkle kokemuligheter og Nespresso kaffemaskin. Leilighetene finnes i den nye delen av hotellet og har egen balkong med utsikt ut til hagen og skogen. Om det er ønskelig med et større rom er det mulighet for tilknytningsrom med soveplas til ytterligere 2 personer. Disse rommene er godt egnet for familier eller et par som ønsker litt ekstra komfort.
Leilighet

Leilighet med utsikt

Opptil 4 personer
Dobbeltseng, sovesofa
Våre leiligheter med havutsikt og 1 soverom er innredet med stue med sovesofa, spisekrok og et lite kjøkken for enkle kokemuligheter samt Nespresso kaffemaskin. Leilighetene finnes i den nye avdelingen med egen balkong med en idylisk utsikt mot stranden og sjøen. Badekåper og tøffler er inkludert i prisen på disse leiligheten. Passer godt for opptil 4 personer dersom man rer opp på sovesofa i stuen

Leilighet med utsikt, 2 soverom og balkong

Opptil 6 personer
Dobbeltsenger, sovesofa
Våre leiligheter med utsikt og 2 soverom er innredet med stue med sovesofa, spisestue og kjøkkenkrok for enkle kokemuligheter og Nespresso kaffemaskin. Leiligheten finner du i den nye avdelingen med egen balkong med en idylisk utsikt mot stranden og sjøen. Badekåper og tøffler er inkludert i prisen på disse leiligheten. Passer godt til opptil 6 personer dersom man rer opp på sovesofa i stuen

Eikeli Leilighet

Opptil 4 personer
Dobbeltseng, sovesofa
Våre 2 flotte leiligheter ligger i øverste etasje i hotellets nye del med takterrasse og en fantastisk utsikt utover sjøen. Leilighetene har eget soverom og stue der man kan re opp til 2 personer på sovesofa. Leilighetene er utstyrt med Nespresso kaffemaskin og kjøleskap, badekåpe og tøfler samt Molton Brown shampoo, balsam og bodylotion for en ekstra følelse av luksus.