variasjon på blomkål, ristede gresskarkjerner og Buerre monté med ørretrogn og urter
1, 5, 7, 13 og 15
soyaglace, granateple, ristet sesam, vårløk og koriander
4, 5, 10, 13 og 15
marinerte cherrytomater og asparges, småsalat, ristede pinjekjerner, balsamico og parmesan
Inneholder: 1, 2 (hvete), 9, 11 og 13
pastinakkpuré, sautert skogsopp og spinat, glaserte gulrøtter, fondantpotet og estragonglace
1, 8, 13 og 15
søtpotetpure’, sitronmarinert brokolini, syltet småløk, fondantpotet, steinsoppglace og jordskokkchips
1, 8, 13 og 15
blomkålpuré, grønne asparges, syltet småløk, hollandaise, urtebakte småpoteter
1, 5, 11, 13 og 15
pasjonsfruktcoulis, ristet pistasj, hvit sjokolade og friske bær
1, 3 (pistasj)
bringebærsorbet, ristet pistasj og friske bær
1, 3 (pistasj)
marmelade fra Røyland gård og ristede valnøtter
1, 3 (valnøtter) og 15
Følgende betingelser gjelder ved valg av selskapsmeny: Minimum 10 personer i selskapet. Alle gjestene må velge samme meny. Vi tilrettelegger for allergier og spesielle behov. Menyvalget må være meldt inn til hotellet senest 14 dager før selskapet
1 melk, 2 gluten, 3 nøtter , 4 soya, 5 fisk, 6 skal ldyr , 7 bløtdyr , 8 sel leri , 9 sennep, 10 sesamf rø, 11 egg, 12 lupin, 13 si trus, 14 peanøtter , 15 svoveldioksid og sulf i tter