Kremet hvitvinsdampede blåskjell med chili, ingefær, og løk. Serveres med pommes bistro og aioli
Inneholder: 1, 2 (hvete) 7, 9, 11, 13
med reker, blåskjell og torsk og laks. Garneres med sprø julienne grønnsaker. Serveres med badehotellets focaccia
Inneholder: 1, 2 (hvete og bygg) 5, 6, 7, 13
Blandet salat, cæsardressing, sprøtt bacon, marinert kylling, krutonger, cherrytomat fra Hesnes gartneri og parmesan
Inneholder: 1, 2 (hvete, bygg) 5, 11, 13
Vi har hentet inspirasjon fra de Danske Badehotellene. Denne er en klassiker! Fritert rødspette, servert på rugbrød, remulade og blandet salat. Garneres med håndpillede reker, agurk, sitron og ørretrogn
Inneholder: 2 (hvete, rug og kjerner), 5, 6, 9, 11, 13 (+ kr 20 for glutenfritt brød og panering)
på badehotellets hjemmelagede focaccia, majones, blandet salat, håndpillede reker, sitron, agurk og dill
Inneholder: 2 (hvete og bygg), 6, 9, 11 13, 15
På badehotellets hjemmelagede focaccia, majones, salat, tomat fra Hesnes gartneri i sesong, syltet rødløk, sprøtt bacon og timian-marinert kyllingbryst.
Inneholder: 1, 2 (hvete og bygg), 9,11, 13, 15
Tynnskåret på badehotellets hjemmelagde focaccia, remulade, salat, sprø løk, syltet rødløk og revet pepperot
Inneholder: Inneholder: 2, (hvete og bygg), 9, 11, 13, 15
med vaniljeis og bærsaus