Våre verdier – En viktig veiviser

Våre verdier, inkludert vennskap, klokskap, kunnskap, og lidenskap, danner grunnlaget for vår bedriftskultur. Vi legger vekt på ekte relasjoner, åpen kommunikasjon, engasjement for læring og profesjonalitet, samt å spre glede og gode opplevelser gjennom vårt arbeid.

Våre verdier illustrasjon

Vennskap

I sterke vennskap utvises både nærhet og omtanke, tillit og ærlighet. Vi skal være ekte og sterke i våre relasjoner, både internt og overfor våre gjester.

Klokskap

Klokskap skal prege vår bedriftskultur, gjennom åpen, tydelig og ærlig kommunikasjon. Vår evne til å konstant jakte på løsninger og muligheter både internt og for våre gjester, skal være vårt varemerke.

Kunnskap

Å søke kunnskap er å vise engasjement. Kunnskapsrike medarbeidere utviser trygghet og yter profesjonell service. Som service ? medarbeider må du også innta rollen som formidler av vår historie og våre omgivelser.

Lidenskap

Våre dager skal preges av sterk tilstedeværelse, høyt engasjement og godt humør. Vi skal framstå som et profesjonelt og dyktig arbeidsteam. Å være lidenskapelig oppatt av jobben betyr ikke å jobbe flest mulig timer, men å by på flest mulig smil og gode opplevelser.