Samarbeid – aktivitet, faglig innhold, underholdning

Strand Hotel Fevik samarbeider med utvalgte artister og eventselskaper, som tilbyr aktiviteter, faglig innhold eller ren underholdning for våre gjester.

Konferanse gjester nyter uteområdet

Sveinung Holmebakk sanger og humorist

Sveinung Hølmebakk er en av de tre medlemmene i Nordic Tenors, som vant Komiprisen for Beste Nykommer i 2006 og som for alvor slo gjennom da de var musikalske toastmastre i HM Kong Haralds 70-årsdag. Sveinung Hølmebakk beveger seg gjerne mellom opera, soul og popballader. Med humor, varme og stemmeprakt makter han både å røre og begeistre sitt publikum. Sveinung er også mye brukt som syngende konferansier. Han har deltatt i en rekke TV-programmer, deriblant Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden får kvelden, Sommeråpent og Fårkveld.

Les mer på: www.sveinung.no og www.nordictenors.no

Teambuilding Strand Hotel Fevik

Boost your energy med Kristin Scharin Unander, yogalærer og sykepleier.

Meny 1

Juicing :salig blanding- humor, engasjement og inspirasjon.
Vær med og lag nydelige sammensatte juicer med smaker av bær, frukt og grønnsaker. Alt dette i kombinasjon med enkle øvelser som løser opp i stive nakker og skuldre etter travle dager hjemme eller på jobb. Mitt mål er å gi fornyet energi til kropp og sjel, slik at man står bedre rustet til en ny travel uke i et moderne liv.
Varighet: 75 minutter
Pris pr. person: kr 350,- (minimum 10 personer)

 

Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med ditt opphold!