Beermakersdinner 18.februar med Nøgne Ø

Visste du at riktig øl til riktig mat kan løfte smaksopplevelsen til et helt nytt nivå?

Bli med på en unik kveld på Strand Hotel Fevik , hvor vi utforsker den perfekte balansen mellom mat og øl.

Nøgne Øs sjefsbrygger Edvard Hortemo og kokkene på Strand Hotel har satt sammen en fantastisk 3- retters meny, nøye paret med håndverks øl for å fremheve smaken på best mulig måte.

Enten du er øl entusiast, eller bare nysgjerrig på hvordan øl kan brukes som smaksforsterker til mat, lover vi en kveld fylt med gode smaker og ny innsikt.

Begrenset antall plasser.

 

650,- pr person.

Inkluderer 3- retters middag med håndverks øl og masse øl prat

 

Booking på
booking@strandhotelfevik.no

Tlf: 37250000

PRAKTISK INFORMASJON

18.februar
Kl. 19.00
650,- pr pers