De 10 hyggelige badehotellreglene ved Strand Hotel Fevik

1.

Det tar heldigvis ikke lang tid å bli vant til å bo på et badehotell. Men det krever at du slapper av, senker skuldrene, gjerne legger mobiltelefonen igjen på rommet (eller stiller den på lydløs) og drømmer deg til da badehotellet ble åpnet i 1937. Du klarer det med litt øvelse. Men vi advarer: det er vanedannende
– på den gode måten.

2.

Lyden du hører utenfor er sannsynligvis ikke duren fra en bil, men fra bølgene som slår dovent mot stranden, akkompagnert av fuglene som synger fra trærne. Og hører du at det klirrer stille i glassene i fra sommerhagen om kvelden, så er det bare noen som nyter livet det lille ekstra.

3.

Morgenen ved badehotellet Strand Hotel Fevik må gjerne starte med et deilig morgenbad eller ved å gå en herlig tur langs stranden. Følger du med på oppslagstavlen ved resepsjonen så får du også med deg dagens aktivitetstilbud for de morgenfriske og -glade badehotellgjestene.

4.

Badehotellet Strand Hotel Fevik er det motsatte av et travelt forretningshotell. Hos oss er det ingen som skal ha det travelt til frokosten – eller morgenmaden, som vi kaller det hos oss ved den bløde kyststri be. Og, det er ingen som ser underlig på deg om morgenmaden inntas i badekåpe og med vått hår etter morgenbadet.

5.

Badehotellet Strand Hotel Fevik er det nærmeste du kommer krysningen av et privat sommerhus og et hotell. Stemningen hos oss alltid hyggelig og personlig, og de ansatte er gjerne på fornavn med gjestene.

 

6.

Når gjester ved et forretningshotell hilser på andre gjester så er det ofte fordi de tror at du er en gammel kunde eller en forretningsforbindelse. Når du sier hei til andre gjester ved badehotellet Strand Hotel Fevik så er det fordi du er en ny venn.

7.

Husk at de andre gjestene ved badehotellet Strand Ho tel Fevik er der av samme grunn som deg: de skal nyte selve livet og den fine tiden.

8.

Finn gjerne frem sandalene og rusle rundt i gangene i hotellet for å se på bildene fra en svunnen tid. Ta turen til baren som vi har valgt å oppkalle etter Roald Dahl for å bla litt i de gamle bøkene, for å nyte utsikten mot haven og havet og nyt øyeblikket mens du får servert en kopp nybrygget og velsmakende kaffe, et glass vin – eller kanskje en annen forfriskning.

 

9.

Hos oss oppfordrer vi gjestene til å gjøre det som er aller best å gjøre når man besøker badehotellet Strand Hotel Fevik: nemlig ingenting.

 

10.

Kunsten å bo på badehotellet Strand Hotel Fevik handler om kunsten om å leve sakte, rolig med velbehag.

 

Last ned pdf her…