Kjære lutefisk-elskere, 16. november vil vår egen hotelldirektør, Bodil Langerak og vår eminente eventansvarlig Katrine Meyer Sjøberg stå bak grytene ved arrangementet «Kitchen-takeover». Begge har de tidligere jobbet som kokker i en årrekke, og har spesielt lang tradisjon, følelser og erfaring med delikatessen lutefisk.
Så gled dere, «støvet» er allerede tørket fra kokkejakkene, og disse damene lover å levere i første klasse. Med seg på laget har de også fått Aquevitt eksperten Richard Nordahl fra favoritt leverandøren sin Det Norske Brenneri i Grimstad.
18.30: Inspirasjonsforedrag med Richard Nordahl fra Det norske Brenneri, Grimstad
19.00: Middag
Meny: Lutefisk av premium kvalitet, servert to ganger med tilbehør som ertepuré, bacon, mandelpoteter, sennep, sirup, brunost, smør og hjemmelagde lefser. Høstinspirert dessert med smaker fra Longerak.
Inkludert i prisen: Foredrag med smaksprøver fra Det norske Brenneri og kaffe til dessert.
Drikke til maten betales ved bordet.
Pris: Kr. 845,- per person (40 plasser)